Post by slotperderotu on Mar 9, 2022 2:50:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ بلوک جواهر پازل ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ بلوک جواهر پازل IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تجربه رایگان ▞▞▞
▞▞▞ بلوک جواهر پازل 2022 version ▞▞▞
Ma Petite Sœur-Miracle de Noël Jeux de rôles xeaa
برای من به عنوان یک نوجوان مشکلی ندارد. اما مامانم خیلی دوستش داشت. نمی دانم چرا اما او همیشه به این بازی پایبند است. اما من خوشحالم تا زمانی که او خوشحال باشد بنابراین من بازی را دوست دارم.💜💜💜
بهتر است قبل از قرار دادن کاشی ها روی تخته، فلیپ را بچرخانم یا جهت آن را تغییر دهم
Blok logiczne Jewel Łamigłówki ulpx
خیلی خوبه ولی یک بدی داره اونم فقط یه شکل هستش که فقط یه جا براش هست شکل رو نشون می ده. خوبیش که خودمون جاش رو پیدا کنه از قسمت های دیگه.😗
بدکی نیست 😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹💖
من این را از بچگی بازی می کردم، بنابراین اخیراً به جایی آمدم که 10 روز با شبکه آهسته زندگی کنم این بهترین بازی آفلاین است.
خیلی بده 😠😠😠😠😠😡😡😡😠😠😠😠😠😡
حذف شد زیرا تبلیغات تجاری زیادی وجود داشت که حتی یک بازی را انجام دهم زیرا کارت اعتباری برای متوقف کردن تبلیغات تجاری ندارم.شروع میکردم به بازی کردن، بعد از آن زمانی که به بازی برمیگشتم، هر بار که تمام میشد، یک فیلم کمدی پخش میشد.
دکمه ولوم را خاموش کردم اما تبلیغات همچنان با صدای بلند پخش می شود، این آزار دهنده است!! زمانی که بازی را انجام میدهید، صدای شما را تحت تأثیر قرار میدهد و نمیتوانید به موسیقی گوش دهید. من این بازی را تمام کردم، امروز آن را حذف کردم.
اعتیاد آور و سرگرم کننده است، اما تبلیغات حواس پرت کننده است
بهترین بازی است
Block Puzzle Jewel Tankenötter mcnv
این بازی خیلی خوبیه 👍
چیز جدیدی نیست. بازی فوقالعادهای که فقط بازیهای قبلی را دوباره تکرار میکند
من عاشق این بازی هستم اما با بسیاری از بررسی های دیگر موافقم که تبلیغات باید ساخته شوند تا در بازی تداخل نداشته باشند. چرا این حتی یک چیز است؟ مضحک است که اغلب و در مواقع حساس اتفاق میافتد و اتفاق میافتد که شما را مجبور میکند جایی را که نمیخواستید باعث مرگتان شود، قرار دهید. نسخه پولی کجاست؟ من با کمال میل تقریباً هر مبلغی را پرداخت خواهم کرد تا دوباره با این موضوع برخورد نکنم!
بازی خوبی بود اما خیلی آزاردهنده است که تبلیغات قبل از اتمام شما ظاهر می شود من از آن متنفرم لطفاً اگر راهی برای خلاص شدن از شر تبلیغ وجود دارد به من اطلاع دهید.
بدترین .... بدترین ... بدترین. تبلیغ همیشه تبلیغ ... تبلیغات در حال پخش هستند و نمی توان از تبلیغ رد شد حتی تبلیغ تمام شد ... من یک ستاره دادم اما نمی خواهم حتی آن یک ستاره را .... از این بازی موبایل من همچنین در حالی که من سعی میکنم از آگهی رد شوم معلق است. اما اینها زمانی اتفاق میافتند که دادههای تلفن همراه در حالت روشن بود. بنابراین اگر میخواهیم این بازی را انجام دهیم، باید دادههای تلفن همراه خود را خاموش کنیم.
به تبلیغات زیاد
دبلیو گوز
بازی بسیار سرگرم کننده. می تواند ادامه پیدا کند، بسیار اعتیاد آور است. تنها چیزی که در مواقعی بازی به شما کمک می کند حرکتی را انجام دهید که بد است
یک تبلیغ برای این بازی در یک برنامه دیگر دریافت کردم (برنامه ای که بچه ها می توانستند از آن استفاده کنند). این تبلیغ بخشی از تصویر یک زن نیمه برهنه بود و هر بار که یک ردیف بلوک را از بین می بردید، تصویر کمی بیشتر نمایان می شد. این نوع استراتژی بازاریابی به سادگی منزجر کننده است و من نگران بچه هایی هستم که ممکن است این تبلیغ را ببینند! بسیار عصبانی و ناامید، لطفا هر چه سریعتر این تبلیغ را حذف کنید! 😑
نمی توان اشکال را بچرخاند ... بنابراین شما باید با آنچه دارید کار کنید. اما من از بازی لذت می برم
خوب می بینید که این تنها مورد مناسبی است که این بازی تبلیغات زیادی دارد و من واقعاً دوست ندارم دفعه بعد به آن 0 بدهم، شاید حتی می توانستم به آن 0 بدهم، اما نمی توانم خوب باشم، اما فقط آن را حذف کنم. تبلیغات همه چیز درست خواهد شد آنها در بازی شما موفق باشید
سرگرم کننده و اعتیاد آور تبلیغات مشکلی نیست زیرا x به سرعت بالا می آید! بعد از مدتی یک مشکل ظاهر شد که به این معنی بود که باید بازی را دوباره نصب کنم. همه خوب اکنون باید دوباره به دنبال یک امتیاز هدف باشم. بازی سرگرم کننده خوب!
بازی خوبی است اما bahut distrub karti hai را اضافه می کند بنابراین من در این بازی 3 ستاره می دهم 👍👍
واقعا که خیلی عالی بود مرسی از سازنده
تبلیغات خیلی زیاد بدون هیچ هدف یا سطح جایزه، آن را تا حدی خسته کننده می کند. اما بازی بدی نیست.
خیلی خوبه بهترین بازی دنیا ولی یه مشکلی داره اونم وقتی داریم بازی میکنیم و رکورد میشکونیم همون لحظه را تعغیر میده اگه میشه این مشکلش رو درست کنید اما بازی خوبیه
جالب بود
جالب نبود مسخرست
این یک بازی سرگرم کننده است اگر می توانید هر بار که یک بازی را انجام می دهید با یک تبلیغ روبرو شوید، بنابراین سه چهارم آن تبلیغات را بردارید، فوق العاده است
تبلیغات خوبه ولی خیلی زیاد
این جواهر پازل بلوک بازی Favroit من است. برخی از تبلیغات زمانی آزاردهنده است اما هر بار واقعاً زیبا و سرگرم کننده است
تبلیغات زیاد اما همچنان بسیار لذت بخش است
بازی سرگرم کننده است ... اما، هنگامی که شما بازی را تمام کنید، موسیقی من را خاموش می کند. بسیار ناامید کننده.
وای خیلی خیلی خیلی خیلی خوب بود.♡♡♡♡♡ لطفا هیجان ترش رو هم بزارید✩✩✩✩✩
خوبه ولی سخته
بازی بد. تبلیغات زیاد است و من نمی توانم بازی کنم. هر بار که تبلیغ می آید، موبایل را ترک می کنم. لطفا آن را نصب نکنید
این یک بازی عالی است و فقط موارد اضافه شده است که آن را کمی خسته کننده می کند
من واقعاً از این بازی لذت می برم، به جز جلوه های ویژه صوتی، آنها خیلی عجیب به نظر می رسند و همچنین چرا هنگام استفاده از بازی افزودنی هایی وجود دارد؟