Post by slotperderotu on Mar 9, 2022 3:11:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Babbel - Learn Languages ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Babbel - Learn Languages IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara mnogo bodova ▞▞▞
▞▞▞ Babbel - Learn Languages 2022 version ▞▞▞
Ova je aplikacija izvrsna za govor/slušanje, ali sve aktivnosti u kojima morate upisivati odgovore su potpuno frustrirajuće. Ako ne koristite akcente, apostrofe itd., odgovori su označeni kao netočni. Međutim, korištenjem Android telefona ne postoji način da ih dodate. Dakle, iako znam ispravan način za pisanje riječi, ne postoji način da to učinim. Osim toga, neke vježbe od vas očekuju da ćete biti u stanju ispravno spelovati riječ, uključujući naglaske itd. nakon što jednom vidite riječ.
Babbel : Apprenez une langue Enseignement bca
Bilo je vrlo korisno započeti s novim jezikom s ovom aplikacijom! Mogu učiti i svoje vrijeme i tempo
Tako fantastična aplikacija ako ne želite ništa raditi! Možete napraviti 1 lekciju u svakoj kategoriji na nezgrapnom sučelju s kašnjenjem unosa. Ideja je nevjerojatna, a proces učenja jako jako dobar. Korisnije rečenice i fraze od vodećeg konkurenta. Ali čovječe oh čovječe, sučelju treba puno pomoći. Provodite isto toliko vremena pogađajući kako koristiti/unositi stvari kao i učeći. A onda kada odradite 1 lekciju u tečaju (kao što je početnik 1 ili početnik 2), onda ste gotovi. Platiti!
Nadam se da ću naučiti kako govoriti nizozemski, ako je istina da je Babbel ponovno izmislio kako lako učiti... većina drugih aplikacija nije uspjela dobiti naučiti više riječi... Naučio sam engleski i pisati s TV-a... Pogledajmo sada učenje nizozemskog uz aplikaciju...
Radi se tempom koji se može naučiti, ima slatke igre i razne načine vježbanja, ovisno o tome kako najbolje učite!
Izvrsna aplikacija, dolazi za učenje jezika iz svih kutova; čitanje, pisanje, slušanje i govor. toplo preporučujem, po mom mišljenju puno bolje od Duo Linga
Uvijek dolazi dodatak za preuzimanje
Toliko zamoran i dosadan da je teško ostati budan.Prepoznavanje glasa je sranje i možete ga reći točno, ali čuje nešto ili potpuno nebitno, 1/4 ili 4x duže od onoga što je stvarno rečeno
Fantastično, jednostavno i zabavno
Za svaku preporuku
Ovo je vrijedan uvod u novi jezik...
zasada je dobro!! Nadam se da ću uskoro postati dvojezična! 💕
Jednostavan, zabavan način učenja
Ne mogu pristupiti brojevima na priloženoj tipkovnici pa ne mogu odgovoriti na pitanja.... također nema načina za podešavanje brzine zvučnika. za početnike to postiti da bih razumio pravilan izgovor. Ovo je dodatna pritužba. Daje smjer za otkazivanje računa koji vas samo šalje u krugove... pretplata na ovu aplikaciju bila je velika pogreška. Sad moram potrošiti tko zna koliko samo da mi to više ne naplate...ne preporučam.
Ne isplati se. Neke od značajki nisu radile ispravno što je neprihvatljivo za plaćeni proizvod.
Jako je dobro što mi sada pomaže da naučim njemački.
Zaista uživam u tome što podučavaju iz mnogo različitih perspektiva...... verbalno, slušno, pismeno i čitajući. Također, sjajno je imati izvorne govornike i iskrene konverzacijske lekcije.
Dobivate besplatnu lekciju "naučite tri riječi", a onda je to mjesečna pretplata. Mislim da to nije baš pokušaj da se vidi rade li programi kako vi želite. Samo ću isprobati drugu aplikaciju.
dobro, ali ne želim kupiti pretplatu tako da mogu napraviti samo 2 ili 3 ili eventualno 4 riječi, ali osim toga prilično je dobro, ali preporučujem pretplatu, ali to je ono što god želite učiniti ne želim da ti kažem što da radiš radi što god želiš. ❤❤❤
Pisalo je da je BESPLATNO, ali kad sam otvorio, rečeno je da se treba pretplatiti na mjesec dana, a sve manje i da su kao gotovina napisana svuda i nije me puštao na lekcije tako da nije baš dobro da
Babbel - Learn Languages تعلیمی xmcs
Dizajn aplikacije je stvarno nespretan. Došao sam s visokim preporukama i volio bih da sam izabrao nešto drugo. Možete pregledati samo određeni broj riječi koje odabere. Volio bih da vam omogućuje da pregledate skup lekcija po vašem izboru, a da ne morate ponavljati cijelu lekciju. Također, umjesto jednog velikog popisa vokabulara - bilo bi lijepo kad bi ono što ste naučili i pravila gramatike/izgovora razvrstali u grupe. Mnogo je dizajna i meni nespretno, ali nemam prostora.
jako zabavno 😀
odlična aplikacija, a osoblje koje njom upravlja je divno.
Ovo bi bio dobar program ako bi, kada počnete imati problema s jezikom, preporučio da ponovno polažete odjeljke ili vam barem daju opciju. ako imate problema tijekom dijela, omogućuje vam ispravljanje pogrešaka, ali ako imate samo toliko vremena i stvarno ne razumijete što ste zabrljali, mogli biste provesti sate u jednom sjedenju na jednom dijelu. također bi trebao prestati imati skočne prozore koji objašnjavaju nešto s jedinom opcijom "Shvatio". potrebna mu je opcija "Ne razumijem".
Ovo mi je jako pomoglo da naučim francuski.
Nevjerojatno dok ne moram progovoriti. Telefon od 1500 dolara ili bežične slušalice od 200 dolara, ali ne može čuti nijednu riječ
izvrsna aplikacija, s njom stalno uči francuski
Nisam puno naučio. Ne mogu navigirati za otkazivanje pretplate. Čuvajte se!!
Kad sam preuzeo aplikaciju, bio je dodatak koji kaže naučite drugi jezik besplatno. NIJE besplatno.
Španjolski postaje pretjerano kompliciran prerano na tečaju. Vraćanje nakon otkaza vrlo je zbunjujuće u vezi s vašim prethodnim napretkom. Frustrirajuće. Mora imati bolji izgled za prethodni napredak.
Nemojte preuzimati ovu aplikaciju. nema mogućnosti isprobavanja aplikacije bez otvaranja računa. Nakon prve lekcije morate platiti za nastavak s ostalim razinama.
Guglao je "najbolju aplikaciju za učenje irskog galskog" i ovo je bilo na vrhu pretraživanja.....preuzeo aplikaciju...irski čak i nije opcija. 😞 Razočaranje.
Kada morate upisivati odgovore, teško je pronaći '
Jako sam zadovoljan koliko je lako naučiti s ovom aplikacijom.
Aplikacija mi se jako sviđa. Imao sam problema s odabranim jezikom (ruski) i kontaktirao sam korisničku podršku da vidim mogu li moju plaćenu pretplatu prebaciti na drugi lakši jezik. (Svaki jezik zahtijeva zasebnu plaćenu podplatu) Dopustili su mi da se prebacim tako da je moja 6-mjesečna pretplata i dalje bila korisna/ugodna. Vrlo cijenjeno!
Babbel - Learn Languages Edukasyon razd
Preporučam vam svima, vrlo korisne načine za učenje jezika
Jedini problem koji imam je da kada se izgovaraju riječi, osoba koja govori ima tendenciju spojiti svoje riječi i govoriti prilično brzo, također govore prilično nazalno. Zbog toga je teško razumjeti što zapravo govore. Ponekad slušam 5 puta da shvatim što govore prije nego što pretpostavim i na kraju je to bila sasvim jednostavna fraza, samo njihova najava je bila smeće. Sporije i malena stanka između svake riječi bila bi sjajna. To je bilo s talijanskim i njemačkim.
To je dobra aplikacija. Ali nažalost ne za mene. Govorim nizozemski. Želio sam naučiti više francuskog. I nisam mogao odabrati nizozemski kao svoj jezik. Moj engleski nije dovoljno postojan da ga odaberem kao svoj.
Pokušao sam pretplatu, ali nije ponovno spojio lozinku pa se nisam mogao pretplatiti. Zatim je odradio dio bez treninga i nije išlo. Dakle, neću se zamarati time. Ne isplati se dobiti.
Happy Cooking: 2022 Chef Fever Casual vsyt
Dobra je aplikacija ako imate novca, ali još uvijek sam u školi, nemam novca pa mislim da ne biste trebali plaćati aplikaciju samo da biste prešli na tečaj 2
Nije dostupno za govornike arapskog i ruskog jezika! Takva dva međunarodna jezika ne mogu ovdje naučiti engleski! VELIKA NESVAJANJE
upravo pocelo. 5 zvjezdica do sada. Ažurirati ću za 2 mjeseca. to je ako sam posvećen i ako imam vremena. Učim njemački već dvije godine putem drugih aplikacija kao što je Duolingo, a one su odlične za pamćenje riječi. Ako zapravo želite naučiti kako jezik funkcionira, upotrijebite Babbel.