Post by slotperderotu on Mar 9, 2022 3:20:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Eggbun: Learn Korean Fun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Eggbun: Learn Korean Fun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara generator ključeva ▞▞▞
▞▞▞ Eggbun: Learn Korean Fun 2022 version ▞▞▞
Nije mi se svidjelo kad sam se pokušao prijaviti s Google-om nije radio pa sam probao Facebook koji nije radio pa je zato jedna zvjezdica hvala nadam se da ćeš to popraviti!
To je stvarno interaktivna aplikacija za učenje korejskog!
Stvarno volim ovu aplikaciju. Tako jednostavan za korištenje. Tako slatko. Za početnike je. Međutim, nije potpuno besplatno. Nažalost postoji veliki dio toga koji se plaća.
Sve je dobro ali većina bitnih stvari je u premium verziji😕
Ok, aplikacija je slatka, ali ima nekoliko nedostataka zbog kojih je učenje jezika vrlo neučinkovito. 1. Nema romanizacije hangeula. Početnicima koji ne znaju hangeul onemogućuje učenje uobičajenih fraza. 2. Nema glasovnih slušanja. Početnici ne mogu naučiti točan izgovor... Ako možete dodati te funkcije, to bi bila najbolja aplikacija budući da je korisničko sučelje već savršeno, a AI tutor je jebeno sladak! Ako bude ažuriranja, ponovno ću se javiti, ali trenutno mi je beskorisno.
Ova aplikacija je super! Pomaže mi malo bolje razumjeti korejski. Ali.... Morate dobiti premiju, a ja nemam novca za to. Bilo bi bolje da nisam morao platiti da dobijem ostale riječi. Ali odličan posao na aplikaciji. To je samo taj problem. Hvala vam
Stvarno mi se sviđa ova aplikacija, zanimljivije je učiti korejski. Ali imam samo jedan problem. Nedavno se ne mogu prijaviti na ovu aplikaciju, uklonim je i ponovno preuzmem, ali problem nije riješen. Kada se pokušam prijaviti sa svojim Google računom, vraća se na stranicu za prijavu. Molim vas, neka mi netko pomogne, kako to mogu popraviti?
Dobro, ali vrlo malo je osigurano odjednom za one koji koriste aplikaciju besplatno. Svakodnevno bi trebalo pružati više sadržaja – posebno za one koji brzo uče i jednostavno trebaju više. osim toga, koncept i mehanika su pametni i odlična ideja.
Planirao sam koristiti dugo vremena prije nego što sam ostavio recenziju, nažalost, više se ne mogu prijaviti. Ažurirao sam aplikaciju, uklonio sam i ponovo instalirao i još uvijek ništa
To je izvrsna aplikacija i nevjerojatan način da naučite ovaj jezik..Dao bih svih pet zvjezdica, to je wowww💕❤️❣️🔥🔥
Volim pecivo s jajima🥰🥰🥰 stvarno korisno😍😍
Upravo sam isprobao ovu aplikaciju i potpuno sam zaljubljen u nju. Dijalozi s Lannyjem čine učenje zanimljivim, a struktura lekcija je vrlo dobra. Hvala vam! p.s. U e-knjigama postoje male pogreške pri tipkanju, pažljivo provjerite. Danas sam pomalo razočaran što je moja godišnja pretplata s popustom otkazana iz vedra neba. Čini se da tvrtka nije baš poštena u poslu. Doviđenja!
u redu, bilo je stvarno dobro, ali onda je jednostavno krenulo nizbrdo nakon što sam pokušao odraditi dio u kojem ste spojili riječi. Zapelo je pri učitavanju i ne želim ići dalje bez potpunog razumijevanja onoga što učim
Sviđa mi se što je lako naučiti korejski koristeći ovu aplikaciju, čak sam se pretplatio na 3 mjeseca. Ali svaki put se isključim jer imam "slabu internetsku vezu" kada imam fibe internet. Kako da znam da moj internet nije slab? Moj šogor bez problema igra online igricu dok moja mama gleda netflix. PA čekam da budu gotovi samo da se uvjerim da ne koriste sav "internet" i još uvijek dobijem effin isključenje veze. Izbrisana i ponovno preuzeta aplikacija i dalje je ista.
Eggbun: Learn Korean Fun Edukasyon dro
Upravo sam je preuzeo prije otprilike 40 minuta i već sam sastavio 10 riječi/izraza, izgovor i čitanje hangula i dalje je lakše s ovom aplikacijom, ali još uvijek učim
hmm Aplikacija je općenito jako slatka i sviđa mi se! Iako su cijene za premium vrlo skupe, mislim da se isplati, ali se može sniziti za oko 3 CDN. 6 mjeseci se super isplati, 13 x 5 je već 65 dolara što je više od 6 mjeseci. Ne mogu si to priuštiti, ali nadam se da ću jednog dana moći! Za sada ću se osloniti na rječnike ^^
Odlična je aplikacija. Puno mi je pomogla. Još je uvijek koristim, ali jedan problem je što moramo čekati 24 sata i stvarno je neugodno.😒😵
Aplikacija je radila dobro, ali odjednom želi moju e-poštu i neće mi dopustiti da se prijavim čak i ako unesem svoj gmail, mail i Facebook
Upravo sam počeo koristiti ovu aplikaciju i za sada je super. Najbolja stvar su objašnjenja. Isprobao sam mnoge aplikacije da naučim korejski, ali nijedna nije dala nikakva objašnjenja o upotrebi riječi, slova itd.
Zašto nas tjerati da kupujemo premium? To je za mene mučenje :/
Odradio sam prvih nekoliko lekcija, a onda je ostalo bilo vrhunsko i u osnovi je bio potpuni gubitak mog vremena
odbija mi dopustiti da se prijavim
pogreška za prijavu, ne mogu koristiti
Eggbun: Learn Korean Fun Edukasyon srwa
Do sada, najbolja aplikacija za učenje korejskog. Ali nekako je skupo otključati cijeli sadržaj. Razumijem politiku plaćanja za učenje, ali bilo bi bolje da je cijena malo niska. Kao student, nisam si to mogao priuštiti. Možda ću pokušati kasnije.
Umorna sam od stalne prijave i ljuta sam što sam otišla vratiti pretplatu, ali gumb ne radi.Iz drugih recenzija vidim da nisam jedini koji je ovo doživio, pa mora biti namjerno. Moja pretplata je prije bila 9,99 USD, a sada mjesečna pretplata iznosi 12,99 USD. Definitivno ću uskoro deinstalirati jer će sada biti teško održavati plaćanja, ali sadržaj lekcije aplikacije je u redu. U početku mi se svidjela aplikacija, mislim pomogla mi je da naučim korejski dok nisam stigla do lekcije 2... natjeralo me je platiti za nastavak. Nisam htio platiti pa sam zapeo znajući samo 4 suglasnika i samoglasnika s 10 rečenica, nisam mogao ni do kraja naučiti korejski. Tužan sam što je ovako, kao da razumijem da aplikacija treba zaraditi novac, ali sam ipak mislio da je ovo glupo. Stvarno se nadam da se to može promijeniti kako bih mogao nastaviti učiti i koristiti aplikaciju. Ali osim ovoga, prve lekcije su dobre, dobro podučava i aplikacija je jednostavna za korištenje, odličan koncept. Samo imajte na umu da nakon prve lekcije morate platiti, a nisam siguran je li ovo za sve jezike koje oni nude za podučavanje ili je to samo za korejski.
to je stvarno zabavan način učenja. Ali nemam premium i naučio sam samo do početka drugog poglavlja i sve nakon toga je zaključano. Dopušta li mi samo učenje do tamo?
Ovo je zabavan način učenja novog jezika. Ako ste takva osoba koja se uvijek drži telefona za igranje igara ili slično, onda je ovo 'aplikacija koju morate isprobati', jer, ovo je također kao igra koja izaziva ovisnost, ali na koristan način...😉
Eggbun: Learn Korean Fun Švietimas bfdv
Ovo je stvarno dobra aplikacija. Jako je zanimljivo i smiješno učiti korejski.
Ne mogu se prijaviti, stalno me tjera da kliknem na prijavu.
Sviđa mi se ova aplikacija tako da ga instaliram, ali ne mogu pjevati u😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 😭😭😭😭😭😭
Bila je to✨ODLIČNA✨ aplikacija, ali za mlade učenike mislim da premija nije potrebna, dat ću joj 5 zvjezdica samo ako je premium uklonjen jer onda ne možemo naučiti glavnu stvar
Zapravo nisam netko tko piše recenzije za aplikacije, ali ovaj put jednostavno moram to učiniti. Eggbun je jako dobra aplikacija, to ne dolazi u obzir! Ali postoji jedna stvar koja me nevjerojatno ljuti. Ostalo mi je 25, možda 24 dana od premium usluge, ali svaki put kad pokrenem aplikaciju, piše da se moram ponovno prijaviti. Nakon toga kliknem na gumb za vraćanje kako bih mogao nastaviti učiti korejski. Ovdje je problem; Aplikacija mi govori da nemam više premium dana. I tu apsolutno ništa ne mogu učiniti. Pomozite? Uredi; Nakon što sam vam pokušao poslati povratne informacije o aplikaciji, aplikacija se više ne pokreće i uopće je ne mogu koristiti, super! ))))))
Punch Bob Jumboq mcxh
ZAŠTO me uvijek odjavi?!
To je stvarno sjajna aplikacija iako sam se u početku suočio s problemom prijave jer bi mi svaki put kada bih kliknuo na prijavu s Google-om prikazala stranicu za učitavanje, a zatim bi se vratila na prethodnu stranicu. Događalo se mnogo puta, ali nakon jednog dana radi dobro. Inače je to nevjerojatna aplikacija .. moram pokušati naučiti korejski. Također Lanny je jako slatka 😂🥰👍🏻👍🏻 Preporučam ovu aplikaciju
Sviđa mi se kako je sladak i kako te uči jedina stvar je da ponekad ne odgovara dok si na lekciji, ali osim toga je divan
Vrlo jednostavan za korištenje. Slatki mali lik egbun čini učenje jezika. Iskustvo se osjeća kao igra umjesto dosadnog učenja. Sviđa mi se... nema pritužbi
Ograničenje onoga što mogu dobiti kada se besplatno pretplatim nije me motiviralo da učim korejski putem ove aplikacije.
Jako volim ovu aplikaciju. Lako je naučiti i mnoge stvari se tu mogu naučiti. Čak i ako ova aplikacija ima premium nakon 24 sata, možemo otključati još jednu lekciju tako da je najbolja aplikacija. Također možemo naučiti mnoge stvari o njihovoj kulturi.
Što se dogodilo? Danas sam otvorio ovu aplikaciju da učim kao i obično.. Pogodi što se dogodilo.. odjavio sam se bez razloga. U redu, ovo je još uvijek prihvatljivo. Ali kada sam se prijavio na svoj račun, on me odmah odjavljuje. ŠTO? I pokušao sam pritisnuti tipku za povratak.Vodi me natrag na stranicu za prijavu, opet iznova.. Razmislite o istrazi ovog buga! Hvala vam.
Ne dopušta mi da se prijavim...molim popravi ovu grešku!!! Bila je to tako dobra aplikacija, ali kad sam je danas otvorio, zapela je na stranici za prijavu i stalno gricka pa ne mogu pristupiti aplikaciji! Imam 3 mjeseca premium članstva...popravi ovo!
Pozdrav, ne mogu dobiti lekcije, cijelo vrijeme otvaram aplikaciju, želim se prijaviti, a nakon ponovnog prijavljivanja dolazi sučelje za prijavu, događa se iznova i iznova
ne mogu ni koristiti aplikaciju! kaže da sam potvrdio svoj račun, što sam već učinio prije stotinu puta, ali ništa se ne događa.
Vrlo učinkovito. Iako nam treba novac za druge lekcije, ali u redu je
Uživao sam u učenju korejskog, ali postoji razina na kojoj sam zapeo. To je mjesto gdje morate pisati na korejskom.Olakšajte to za još jednu zvjezdicu.
Dobra je aplikacija za vas koji želite naučiti korejski jezik. Ali za samu aplikaciju, često se ispraznila (ne može se učitati ili se samo prikazuje prazno. Ispravite to. Hvala.
Posebno bih volio govoriti korejski, a ne čitati ga, zvukovi u ovoj aplikaciji ne rade.